Govinda Vegetáriánus Étterem - Eger

Ízletes, laktató, egészséges vega- és vegán ételek. Cím: Eger, Tűzoltó tér 5. Tel: 06-70/2222-631,

Megosztás

Infók

Rendelés kizárólag ezen > az űrlapon 
E-mail: info@govindaeger.hu

Cím: Eger, Tűzoltó tér 5.

Éttermi nyitva tartás
Munkanapokon: 11:30-16:00h
Szombat és vasárnap: Zárva Kiszállítás megrendelése: előző nap délig!

Mádava Góvinda Kft.

Adószám: 22712400-2-10
Tel: 06-70/2222-631 (szállítási info és rendelés leadásra nem alkalmas!)

Kövess minket a Facebookon is!

Receptek

GULAB JAMUN - TEJPOROS FÁNK FŰSZERES SZIRUPBAN

GULAB JAMUN - TEJPOROS FÁNK FŰSZERES SZIRUPBAN

Hozzávalók:
A fánkocskákhoz: 1,5 bögre tejpor; 0,5 bögre liszt; 1/2 kávéskanál sütőpor; 5 dkg olvasztott vaj; 1 dl tej
A sziruphoz: 2 bögre cukor; 2 bögre víz; 1/2 kávéskanál őrölt kardamon;
8 db csillagánizs; 8 db szegfűszeg; 2 kanál narancsvirágvíz
A sütéshez: olaj

tovább

Bibisan piskóta – datolyás finomság

Bibisan piskóta – datolyás finomság

Ez az isteni piskóta nagyon gazdag, laktató, és egészséges összetevőkből áll. Laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Mivel a méztől és az aszalt gyümölcsöktől is épp elég édes, a cukrot akár ki is hagyhatjuk belőle.

tovább

Indiai sütőtökös spenót

Indiai sütőtökös spenót

A tél végére általában betelünk a hüvelyesekkel, a burgonyával és a színtelen téli terményekkel. A sütőtökös sak, vagyis spenót egy igazi színes csemege, ami az ősz kincséből és némi fagyasztott parajból könnyen elkészíthető.

tovább

Vegetáriánus székelykáposzta – magyaros ünnepi finomság

Vegetáriánus székelykáposzta – magyaros ünnepi finomság

A vegetáriánus székelykáposzta kedvelt ünnepi étel, amelyet nem csak központjainkban hanem ételosztó pontjainkon is felszolgálunk. Az ízletes, ünnepi menü receptjét sokan kérdezték.

tovább

Vegán “halászlé”

Vegán “halászlé”

A halászlé évszázadok óta hagyományos, népi finomság, ami nem hiányozhat a magyarok karácsonyi fogásai közül. Csak, hogy nem mindegy milyen áron, milyen karmát magunk mögött hagyva töltjük meg az ünnepi asztalt. Padlizsánból egy valódi halászlé ízvilágú, de mégis erőszakmentes fogást kapunk.

tovább

Mustár házilag

Mustár házilag

Aki kedveli a saját készítésű élelmiszereket, próbálja ki ezt a mustár receptet. Természetesen ízlés szerint variálható, fűszerezhető.

tovább

Pudla – sárgaborsólisztes sós palacsinta

Pudla – sárgaborsólisztes sós palacsinta

20 dkg sárgaborsóliszt, 5 dkg finomliszt, 3/4 kk kurkuma, 1,5 kk só, 1/2 kk frissen őrölt fekete bors, 1 kk őrölt koriander, 2 evk finomra vágott petrezselyem, 3 dl hideg víz, 2 közepes paradicsom, 1 pritaminpaprika, ghí vagy növényi olaj a sütéshez, 3 ek citromlé

tovább

Louki-alu subji – Marwari-stílusú sütőtök és burgonya zöldségétel

Louki-alu subji – Marwari-stílusú sütőtök és burgonya zöldségétel

Louki-alu subji – ejtsd szabdzsi, azaz zöldséges főétel, egy igazi őszi csoda sütőtökkel, burgonyával és persze az indiai konyha isteni fűszerezésével. Könnyű, gyors, olcsó, meghűlés ellen is kiváló a ködös estékre…

tovább

Ropogós cukkinis-tepsis krumpli

Ropogós cukkinis-tepsis krumpli

Húsmentes, szaftos fogás
A sajtos, krémes cukkinis-tepsis krumplit kínálhatod főételként vagy különleges köretként is.
A cukkini és a krumpli együtt még ütősebb! Ennél a különösen ízletes fogásnál a mascarponét bármilyen krémsajttal helyettesítheted. A cukkinis-tepsis krumpli ízesítésére többféle zöldfűszert is használhatsz, a zúzott fokhagyma ugyancsak sokat dob rajta.

tovább

KÓKUSZ-CSOKIS DESSZERT - SÜTÉS NÉLKÜL

KÓKUSZ-CSOKIS DESSZERT - SÜTÉS NÉLKÜL

Egy süti, amit nem kell sütni - nem elhanyagolható szempont hőség idején. Egy üveg jó minőségű mogyoróvajra lesz szükség hozzá, ez több helyen is beszerezhető. Sima, lágy változatot használtam, de crunchy, darabos krémmel is működni fog!

tovább