Govinda Vegetáriánus Étterem - Eger

Ízletes, laktató, egészséges vega- és vegán ételek. Cím: Eger, Tűzoltó tér 5. Tel: 06-70/2222-631,

Megosztás

Infók

Rendelés kizárólag ezen > az űrlapon 
E-mail: info@govindaeger.hu

Cím: Eger, Tűzoltó tér 5.

Éttermi nyitva tartás
Munkanapokon: 11:30-16:00h
Szombat és vasárnap: Zárva Kiszállítás megrendelése: előző nap délig!

Mádava Góvinda Kft.

Adószám: 22712400-2-10
Tel: 06-70/2222-631 (szállítási info és rendelés leadásra nem alkalmas!)

Kövess minket a Facebookon is!

Receptek

Vegetáriánus székelykáposzta – magyaros ünnepi finomság

Vegetáriánus székelykáposzta – magyaros ünnepi finomság

A vegetáriánus székelykáposzta kedvelt ünnepi étel, amelyet nem csak központjainkban hanem ételosztó pontjainkon is felszolgálunk. Az ízletes, ünnepi menü receptjét sokan kérdezték.

tovább

Vegán “halászlé”

Vegán “halászlé”

A halászlé évszázadok óta hagyományos, népi finomság, ami nem hiányozhat a magyarok karácsonyi fogásai közül. Csak, hogy nem mindegy milyen áron, milyen karmát magunk mögött hagyva töltjük meg az ünnepi asztalt. Padlizsánból egy valódi halászlé ízvilágú, de mégis erőszakmentes fogást kapunk.

tovább

Mustár házilag

Mustár házilag

Aki kedveli a saját készítésű élelmiszereket, próbálja ki ezt a mustár receptet. Természetesen ízlés szerint variálható, fűszerezhető.

tovább

Pudla – sárgaborsólisztes sós palacsinta

Pudla – sárgaborsólisztes sós palacsinta

20 dkg sárgaborsóliszt, 5 dkg finomliszt, 3/4 kk kurkuma, 1,5 kk só, 1/2 kk frissen őrölt fekete bors, 1 kk őrölt koriander, 2 evk finomra vágott petrezselyem, 3 dl hideg víz, 2 közepes paradicsom, 1 pritaminpaprika, ghí vagy növényi olaj a sütéshez, 3 ek citromlé

tovább

Louki-alu subji – Marwari-stílusú sütőtök és burgonya zöldségétel

Louki-alu subji – Marwari-stílusú sütőtök és burgonya zöldségétel

Louki-alu subji – ejtsd szabdzsi, azaz zöldséges főétel, egy igazi őszi csoda sütőtökkel, burgonyával és persze az indiai konyha isteni fűszerezésével. Könnyű, gyors, olcsó, meghűlés ellen is kiváló a ködös estékre…

tovább

Ropogós cukkinis-tepsis krumpli

Ropogós cukkinis-tepsis krumpli

Húsmentes, szaftos fogás
A sajtos, krémes cukkinis-tepsis krumplit kínálhatod főételként vagy különleges köretként is.
A cukkini és a krumpli együtt még ütősebb! Ennél a különösen ízletes fogásnál a mascarponét bármilyen krémsajttal helyettesítheted. A cukkinis-tepsis krumpli ízesítésére többféle zöldfűszert is használhatsz, a zúzott fokhagyma ugyancsak sokat dob rajta.

tovább

KÓKUSZ-CSOKIS DESSZERT - SÜTÉS NÉLKÜL

KÓKUSZ-CSOKIS DESSZERT - SÜTÉS NÉLKÜL

Egy süti, amit nem kell sütni - nem elhanyagolható szempont hőség idején. Egy üveg jó minőségű mogyoróvajra lesz szükség hozzá, ez több helyen is beszerezhető. Sima, lágy változatot használtam, de crunchy, darabos krémmel is működni fog!

tovább

Mogyorós cukkini-pakora – csemege nyári estékre

Mogyorós cukkini-pakora – csemege nyári estékre

Igazi nyári csemege, amit elkészíthetünk mogyoróval de más magvakkal is, vagy akár magok nélküli verzióban is. Gyorsan elkészül és ideális vendégváró, de könnyű harapnivaló nyári estékre vagy a strandolós piknik-csomagba is…

tovább

Uborka és kókusz kapros joghurtban

Uborka és kókusz kapros joghurtban

Ha az uborkát leforrázzuk, rendkívül ropogóssá válik, és az is marad órákig. A ropogós uborkát krémes kapros joghurt fedi, melyet vörös kaliforniai paprika tesz még színesebbé és vonzóbbá, ez persze elhagyható. A saláta ismert még mentás változatban is.

tovább

Alu patra - Burgonyás tekercsek

Alu patra - Burgonyás tekercsek

Hozzávalók:
4 közepes burgonya,
2 ek kókuszreszelék,
2 ek szezámmag,
1 ek finomra vágott friss korianderlevél vagy petrezselyemzöldje,
2 kk finomra reszelt friss gyömbérgyökér (elhagyható),
1/2 kk só,
2 zöldpaprika finomra vágva,
2 ek citromlé,
2 kk barna cukor,
2 kk garam masala,
1/2 kk kurkuma,
1 kk só,
1/4 kk erős pirospaprika,
20 dkg finomliszt,
1 dl víz,
1,5 ek olvasztott vaj,
ghí vagy olaj a sütéshez

tovább